Aanmelden & werkwijze

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar info@primaverapsychotherapie.nl.

Indien u het prettiger vindt om te bellen, kunt u contact opnemen via nummer 06 13 09 11 57. Indien u geen gehoor krijgt, kunt u een bericht inspreken en dan zal een van de therapeuten u terugbellen.

Intakefase

Telefonisch zal er eerst met u besproken worden wat uw klachten en hulpvraag zijn om te bepalen of u op de praktijk de juiste behandeling kunt krijgen. De intakefase omvat gemiddeld twee gesprekken. Een gesprek waarin een inventarisatie gemaakt wordt van uw klachten, uw persoonlijkheid, geschiedenis en veranderwensen en een adviesgesprek. Tijdens de intakefase zullen we samen besluiten of de behandeling zal starten of dat een doorverwijzing passender is. Bij overeenstemming over de behandeling zal er een behandelovereenkomst opgesteld worden met de doelen die u wilt behalen, de geschatte tijdsduur, de behandelmethode en de voorwaarden van de behandeling.  Aansluitend zal de therapie gaan starten, met evaluatiemomenten. Na afloop zal er een afsluitbrief verstuurd worden naar de huisarts, indien u daarmee instemt.

Gestreefd wordt na aanmelding binnen max 4 weken een eerste gesprek te voeren, met aansluitend start van de behandeling. Op dit moment is er een wachttijd van enkele weken tot maanden.

Kunnen wij u helpen?

06 13 09 11 57

info @ primaverapsychotherapie.nl

Locatie

Psychotherapie Praktijk Primavera
Zorghart, de Leyens, Zoetermeer