Aanmelden & werkwijze

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via het contactformulier hieronder of door een mail te sturen naar info@primaverapsychotherapie.nl.

Indien u het prettiger vindt om te bellen, kunt u contact opnemen met Yvonne Grotjohann op nummer 06 13 09 11 57. Indien u geen gehoor krijgt, kunt u een bericht inspreken en dan zal een van de therapeuten u terugbellen.

Intakefase

Telefonisch zal er eerst met u besproken worden wat uw klachten en hulpvraag zijn om te bepalen of u op de praktijk de juiste behandeling kunt krijgen. De intakefase omvat gemiddeld twee gesprekken. Een gesprek waarin u met beide therapeuten tegelijk een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek heeft. En  een gesprek waarin een inventarisatie gemaakt wordt van uw klachten, uw persoonlijkheid, geschiedenis en veranderwensen.

Na de intakefase zal er een adviesgesprek plaatsvinden waarin wordt besloten tot behandeling of doorverwijzing indien dit passender is. Bij overeenstemming over de behandeling zal er een behandelovereenkomst opgesteld worden met de doelen die u wilt behalen, de geschatte tijdsduur, de behandelmethode en de voorwaarden van de behandeling.  Aansluitend zal de therapie gaan starten, met elke drie maanden een evaluatiemoment. Na afloop zal er een afsluitbrief verstuurd worden naar de huisarts indien u daarmee overeenstemt.

Gemiddeld genomen is de aanmeldingswachttijd 4 tot 8 weken. Er is geen wachttijd tussen aanmelding en behandeling. 

   

Primavera neemt op dit moment nog cliënten aan.

Aanmelden

Wij zullen u zo snel mogelijk contacteren.
Of bel direct — 06 13 09 11 57

15 + 1 =

Kunnen wij u helpen?

06 13 09 11 57

info @ primaverapsychotherapie.nl

Locatie

Psychotherapie Praktijk Primavera
Zorghart, de Leyens, Zoetermeer